mijn praktijk

De praktijkruimte is bij mij thuis aan de rand van Siddeburen met uitzicht over de landerijen. In de ruimte is veel lichtinval en zijn natuurlijke kleuren gebruikt zodat er een rustige en ontspannen sfeer is. Daarbij kan ik gebruik maken van etherische olie, wat een gunstige invloed heeft op lichaam en geest. Een omgeving waar stress even helemaal verdwijnt.

Massage tafel

Massagetherapie

Massagetherapie kan worden gegeven via de huid, spieren en reflexzones. Dit kan op een massagetafel met olie op de huid of met Shiatsu (ook wel drukpuntmassage genoemd).
De massage die wordt gegeven is klachtengericht en wordt besproken bij de eerste behandeling.
Een behandeling duurt ongeveer een uur maar kan in overleg ook 30 of 90 minuten zijn.

Drukpuntmassage Stoel

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een drukpuntmassage waarbij de ontvanger in een ontspannen houding zit in een speciaal daarvoor ontworpen stoel. De kleding kan aanblijven. Deze vorm van massage geeft lokale pijnbestrijding, spierontspanning en stressreductie. Daarbij werkt het vitaliserend. Het wordt als fijn, bijzonder en ontspannen ervaren. De duur van de massage is ongeveer 25 minuten en kan eventueel op locatie gegeven worden.

Voetreflexologie

Onze voeten zijn een afspiegeling (reflexzones) van ons hele lichaam. Een voetreflexmassage is heel ontspannend en een bijzondere ervaring.
De therapie die met deze reflexmassage gegeven kan worden is op de klachten afgestemd en duurt ongeveer 45 minuten. Klachten zullen verminderen en lichaamsfuncties zullen verbeteren.

Oorreflexologie

Ook onze oren zijn reflexzones van ons hele lichaam. Door deze reflexzones te behandelen kunnen er mooie resultaten worden behaald bij lichamelijke klachten en het geeft geestelijk rust en ontspanning. Dit kan als ondersteuning bij het stoppen met roken of afvallen, als therapie bijvoorbeeld bij allergie/hooikoorts of als ondersteuning bij een Shiatsu- massagebehandeling.
De behandeling kan met naaldjes (acupunctuur) of met bolletjes (acupressuur) toegepast worden. Bij een behandelingssessie zal met u worden besproken wat het beste bij u past.